Anespa DX

spa-ul tău acasă

Noul sistem spa Anespa DX transformă baia dvs. într-un resort natural cu apă termală

Acesta transformă apa de la robinet în timp real în apă termală ionizată cu minerale, ușor alcalină (pH 6.8 – 7.5). Echipat cu un nou tip de filtru ceramic înlătură 100% clorul și alte substanțe dăunătoare din apă și adaugă minerale sănătoase pentru piele și păr. 

Bucurați-vă de o experiența de primăvară caldă cu Anespa DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș cu masaj relaxant, baia se poate transforma instantaneu într-o oază de relaxare. Generează minerale ionizate pentru dușul sau baia de acasă.

Caracteristici Anespa

Experiență Spa în propria baie

 

Bucurați-vă de o experiența unică cu noul sistem Anespa DX care transformă în timp real dușul sau baia dumneavoastră într-un resort natural cu apă termală.

Filtrele ANESPA conțin ingrediente atent selecționate benefice pielii, precum „tufa”, o piatră minerală realizată prin precipitarea carbonatului de calciu și solidificarea acestuia. „Tufa” este un mineral ce se găsește în unele dintre cele mai vechi izvoare cu apă termală din Japonia.

Cartușul de purificare al apei
Turmalina sau turmalinul este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, un silicat complex de aluminiu și bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Aceasta îndepărtează toate impuritățile, precum compușii organici cu ajutorul fibrei de carbon activ transformând apa de la robinet în apă de bună calitate și îmbunătățește astfel eficiența bilelor ceramice. 

Magnetul tip neodim – fier – bor (NdFeB)
Magnet cunoscut și sub numele de „neodymium” este unul dintre magneții care conține un metal din categoria pământurilor rare care depășește forța coercitivă și produsul energetic al oricărui magnet cunoscut până în prezent. Din acest motiv, acest produs reprezintă generația inovativă a magneților ce au la bază metale rare. Acest magnet de înaltă calitate poate descompune moleculele de apă în grupuri mai mici pentru a activa apa (micro-clustering). Totodată, ajută la o mai bună și rapidă absorbție a mineralelor. 

Filtrul ceramic
Filtrul conține un strat de ceramică de aproximativ trei ori mai mare decât al altor produse convenționale. Acesta conține bile ceramice care generează ioni negativi, producând efectul de relaxare și impiedicând oxidarea.

Certificări

Enagic este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Preț Anespa DX

Prețul aparatului Anespa DX este de 2 200 euro + TVA.

Prețul este același la nivel mondial, dar diferă moneda de achiziție.

 

Dacă doriți să achiziționați aparatul Anespa DX, noi vă ajutăm să completați toate formularele necesare. Dacă sunteți din România, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al companiei Enagic. Se primește factura proformă, apoi dvs. pe baza acestei facturi faceți plata în contul bancar al firmei Enagic în Dusseldorf. În 5 – 7 zile lucrătoare aparatul sosește acasă la dvs. prin curier rapid. 

Observații:

  • Pentru a efectua plata aveți nevoie de un cont în euro.
  • Transportul din Germania până în România este de 34 euro + TVA.
  • Dacă achiziționați aparatul pe o firmă plătitoare de TVA, atunci nu mai trebuie să plătiți TVA-ul, întrucât este o achiziție intracomunitară (scutită de TVA).
  • Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania).
  • Aparatul se poate achiziționa avantajos și în rate pe 3, 6, 10, 16 sau 24 luni. 
  • Aparatul are garanție totală 5 ani de zile.
  • Aparatul se livrează în maxim 5 – 7 zile lucrătoare după ce s-a confirmat plata lui. 

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața