Apa alcalina Kangen are un pH de 8.5, un pH de 9 si pH de 9.5. Are particularitatea de a face organismul mai alcalin si de a reduce nivelul de aciditate din corp.

In cele ce urmeaza vom prezenta cateva dintre avantajele pe care le are in casa si gradina si cum poate fi de folos in situatii la care nu v-ati fi gandit.

Apa Kangen este ideala in prepararea orezului, mai exact il spalati cu apa acida, dupa care il lasati sa se umfle timp de 30 – 60 minute in apa alcalina Kangen. Fiert in aceasta apa, orezul va avea un gust excelent si isi va pastra prospetimea timp indelungat.

Puteti folosi apa Kangen la ceai sau infuzii. Este bine-cunoscut faptul ca reduce amaraciunea ceaiului si accentueaza aroma chiar si cu apa rece. Apa alcalina imbunatateste savoarea pastrand in acelasi timp calitatile plantelor terapeutice.

Folosita in supe si sosuri, apa alcalina Kangen intensifica aroma folosind putine condimente, deoarece proprietatile de dispersie ale acestei ape intensifica gustul natural al ingredientelor din mancare.

Reducerea timpului de preparare este un alt avantaj al folosirii apei alcalina Kangen in mancare, intrucat este o buna conducatoare de caldura si, deci, reduce costurile de energie.

La spalarea hainelor este de mare ajutor deoarece, dupa lasarea tesaturilor in apa puternic alcalina cu scopul de a elimina petele, clatitirea cu apa alcalina Kangen cu pH de 9.5 sporeste, invioreaza culorile si catifeleaza textura hainelor.

Udati plantele si pastrati pentru cat mai mult timp florile taiate in apa alcalina deoarece stimuleaza germinarea, mareste viteza de crestere si le pastreaza pentru cat mai mult timp.

Animalele pot bea apa alcalina Kangen deoarece si organismul lor necesita sa fie alcalinizat si sa lupte impotriva aciditatii provenit din alimentatie si din radicalii liberi.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata!