Apa alcalina consumata zilnic imbunatateste sanatatea si stabileste buna functionare a stomacului, curata in profunzime colonul prin eliminarea depunerilor ce impiedica absorbtia nutrientilor.

Persoanele suferinde de oboseala cronica, insomnii, boli ale stomacului, boli ale inimii ori ale ficatului sunt sfatuite sa consume apa alcalina Kangen.

Prin consumul regulat de apa alcalina va creste rezistenta la efort, iar elasticitatea muschilor se va mentine imbunatatind calitatile sportive.

Alt beneficiu al apei alcaline Kangen este acela de eliminare a cristalelor din acidul uric in tesuturi si la nivelul articulatiilor, oprind acumularea de nisip sau pietre la ficat (calculii biliari).

Totodata, stimuleaza evacuarea pietrelor de la rinichi, scade intensitatea si incidenta alergiilor, normalizeaza nivelul colesterolului din sange, scade intensitatea si incidenta balonarilor, reducand constipatia.

Durerile de la nivelul incheieturilor, genunchilor sau umerilor este scazuta consumand apa alcalina Kangen.

Ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, imbunatatind circulatia periferica si sporind eficienta profilaxiei aterosclerozei.

Apa alcalina Kangen contine minerale pretioase precum Mg, Na, K, Ca in forma ionica, fapt ce determina cresterea rezistentei la stres, reduce irascibilitatea, scade intensitatea durerilor de cap si imbunatateste vederea si memoria.

Recuperarea organismului in urma vreunei raceli sau a vreunei convalescente este mai facila deoarece apa alcalina sprijina organismul prin cresterea imunitatii si a rezistentei.

Nu in ultimul rand, este arhicunoscut faptul ca imbunatateste polaritatea fluidelor organismului uman si hidrateaza mai bine celulele.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata!