În urma divergențelor apărute în ultimele zile în presă și pe rețelele de socializare privind calitatea precară a apei din București și împrejurimi (vezi presa), vă recomand o soluție pentru a evita efectele nocive și iremediabile ale apei contaminate.

Din experiența acumulată de-a lungul anilor, am realizat că cea mai bună soluție este de a preveni și a preîntâmpina astfel de situații nedorite folosind sistemele japoneze Leveluk de alcalinizare și ionizare a apei, probabil cele mai bune ionizatoare din lume.

Filtrul aparatului Leveluk reține 99.99% din impurități, inclusiv clorul, iar apoi motorul de electroliză transformă apa de la robinet într-o apă cu proprietăți benefice asupra organismului. Practic, ionizatorul curăță apa de la robinet de clor și amoniu, lăsând o apă curățată de reziduri toxice și benefică pentru organism.

Este extrem de importantă calitatea apei pe care corpul o primește, deoarece apa este combustibilul de bază al organismului. 

Vă recomand și o soluție pentru dușul de zi cu zi, pentru sănătatea corpului dvs. și a copiilor dvs., folosind aparatul de duș Anespa DX, care transformă apa de la robinet în timp real, în apă termală ionizată cu minerale, ușor alcalină (pH 6.8 – 7.5). Aparatul este echipat cu un nou tip de filtru ceramic care înlătură 100% clorul și alte substanțe dăunătoare din apă și adaugă minerale sănătoase pentru piele și păr. 

Ionizatoarele companiei japoneze Enagic produc apă alcalină Kangen cu un pH de 9.5.

Apa Kangen este antioxidantă și are efect de anti-îmbătrânire, având o puternică acțiune anti-inflamatoare. Totodată, este alcalină și micro-structurată cu un pH cuprins între 8.5 – 9.5 ce ajută sângele în neutralizarea depunerilor acide, vindecând și prevenind bolile ce apar ca urmare a surplusurilor acide.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!