Enagic

Made in Japan

De peste trei decenii, compania japoneză Enagic International a fost producător de top al instalațiilor ionizatoare de apă alcalină și al mașinilor de filtrare a apei. Enagic aprovizionează spitale și zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparatele de apă Kangen sunt, de asemenea, folosite în milioane de case din întreaga lume pentru a transforma apa de la robinet în apă pură, sănătoasă și alcalină.

Compania Enagic pune accentul pe caracterul personal al modelului de marketing care utilizează distribuitori independenți, fiind astfel cel mai bun mod de a face apa alcalină Kangen cunoscută. Motivul pentru care această metodă funcționează atât de bine este acela că doar cei care au folosit apa Kangen și s-au bucurat de beneficiile acesteia le pot împărtăși din experiența lor altor potențiali utilizatori.

Noi considerăm că acest tip de vânzare și metoda de comercializare este cel mai eficient mod de a face afaceri în economia de astăzi. În trecut, vânzătorii en-gross și en-detail au avut cel mai mare procent din profit. Enagic consideră că schimbarea rutei profitului înapoi la forța de distribuție este adevăratul sens al afacerii Kangen (Kangen, termen japonez, însemnând « întoarcerea la origini»).

Filozofia companiei Enagic se bazează pe trei principii de bază:

1. Sănătate fizică
2. Stabilitate financiară
3. Sănătate mentală / metafizică

Scopul companiei Enagic este acela de a raspandi aceste principii la nivel mondial

În momentul în care achiziționați un produs de o asemenea magnitudine este responsabilitatea dumneavoastră să aflați tot ce se poate despre producător, filozofia companiei producătoare, serviciile oferite clienților și calitatea produsului.

Certificări

Enagic este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața