Leveluk Kangen 8

pe scurt K8

Sistemul de purificare, ionizare și alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, este cel mai inovator aparat produs de compania japoneză Enagic.

Se deosebește de celelalte aparate prin cele 8 plăci de electroliză, 8 limbi străine, 8 tipuri de ștechere, pomparea automată a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automată la schimbare, instrucțiuni de curățare enumerate pe ecran și ecranul LCD tactil de dimensiuni mărite.

Este compact și ușor de instalat. Acesta transformă în timp real apa de la robinet în cea mai sănătoasă apă, ideală pentru stabilizarea echilibrului corespunzător al pH-ului din organism.
Este ușor de utilizat și convenabil ca preț având în vedere rezultatele obținute.

Se deosebește în mod fundamental de alte aparate disponibile pe piață și este recunoscut ca și echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producătorul acestor inovatoare aparate, se găsesc în majoritatea spitalelor din Japonia.

Leveluk Kangen 8

Ca rezultat al procesului de electroliză poate crea cinci categorii de apă în funcție de pH-ul selectat, fiecare având multiple utilizări în viața de zi cu zi.

1 - 3 tipuri de apă Kangen ® alcalină

(pH 8.5- pH 9.0 – pH 9.0)
Apa alcalină, terapeutică, ideală nu numai pentru băut, dar și pentru gătit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase, deoarece își vor păstra aroma și savoarea. Aparatul produce 3 tipuri de apă alcalină cu pH 8.5, pH 9.0 și pH 9.5.

2 - Apa Neutră

(Apa plată | pH 7)
Aceasta este singura apă care nu trece prin filtrul de electroliză. 

3 - Apa de frumusețe

(pH 4 – 6)
Oferă pielii un aspect mai tânăr datorită proprietăților sale astringente. Veți avea o piele strălucitoare și puteți înlocui cu succes loțiunea tonică, apa micelară sau after-shave-ul.
(Această apă nu este de băut)

4 - Apa Puternic Acidă

(Apa dezinfectant – pH 2.7)
Înlocuiește majoritatea chimicalelor și a dezinfectanților.
(Această apă nu este de băut)

5 - Apa Kangen Puternică

(Apa detergent – pH 11)
Este apa detergent cu pH 11. Înlocuiește cu succes detergentul de rufe, soluțiile de spălat vasele, geamurile, parchetul, gresia, faianța oferind un luciu deosebit. Se folosește și pentru spălarea alimentelor îndepărtând pesticidele ori ierbicidele.
(Această apă nu este de băut)

Caracteristici Kangen 8

Celeritatea procedeului de electroliză și intensitatea cu care acesta se realizează se datorează celor 8 electrozi din titan cu care este prevăzut acest aparat de alcalinizare și ionizare a apei conceput de către compania Enagic.

 

 

Ecranul LCD, de dimensiuni mai mari decât anterioarele aparate, aduce un plus de rafinament și inovație, având totodată calitatea de ecran tactil ce îi conferă o mai bună acuritate funcțională.

Instalarea sistemului Leveluk

instrucțiuni video

Curățarea sistemului Leveluk

instrucțiuni video

 

Certificări

Enagic este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Preț Kangen 8

Prețul aparatului Leveluk K8 este de 3 660 euro + TVA.

Prețul este același la nivel mondial, însă diferă moneda de achiziție.

 

Dacă doriți să achiziționați aparatul Leveluk K8, noi vă ajutăm să completați toate formularele necesare. Dacă sunteți din România, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al companiei Enagic. Se primește factura proformă, apoi dvs. pe baza acestei facturi faceți plata în contul bancar al firmei Enagic în Dusseldorf. În 5 – 7 zile lucrătoare aparatul sosește acasă la dvs. prin curier rapid.

Observații:

  • Pentru a efectua plata aveți nevoie de un cont în euro.
  • Transportul din Germania până în România este de 34 euro + TVA.
  • Dacă achiziționați aparatul pe o firmă plătitoare de TVA, atunci nu mai trebuie să plătiți TVA-ul, întrucât este o achiziție intracomunitară (scutită de TVA).
  • Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania).
  • Aparatul se poate achiziționa avantajos și în rate pe 3, 6, 10, 16 sau 24 luni. 
  • Aparatul are garanție totală de 5 ani de zile.
  • Aparatul se livrează în maxim 5 – 7 zile lucrătoare după confirmarea plății.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața