Prevenire și ameliorare afecțiuni

Afecțiuni ce pot fi prevenite sau ameliorate cu apa alcalină Kangen

Nu se administrează medicamente cu apa Kangen, întrucât le poate mări efectul, fiind absorbite mult mai rapid de organism.

Acnee

În funcție de tipul de acnee, există diferite modalități de folosire a apei în scopul ameliorării. Niciuna dintre ele nu va face rău, astfel încât dacă o modalitate nu dă rezultate, încercați o alta.

Unde sunt furuncule, inflamații și infecții (iritații) este recomandat să pulverizați apă puternic acidă (2.7 pH) și lăsați să se usuce. Când locul este uscat complet, aplicați pe suprafața respectivă un bandaj îmbibat în apă puternică Kangen (11 pH) pentru 5 minute. Acest lucru permite corpului să neutralizeze acizii care provoacă acneea. Uscați zona și apoi pulverizați cu apa de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH) și lăsați, din nou, să se usuce. Repetați procedura de două ori pe zi.

Unde nu este inflamat sau infectat folosiți apa de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH). Pentru cele mai bune rezultate beți cel puțin 50 ml/kg corp pe zi apă alcalină Kangen.

Afecțiuni ale rinichilor

Se bea cât mai multă apă Kangen alcalină.

Alergii

Se consumă cel puțin 2 litri/zi de apă alcalină Kangen.

Alunițe, negi etc.

Dacă aveți anormalități pe piele folosiți apă puternic acidă (2.7 pH) pentru a vedea rezultate favorabile. În cele mai multe situații este mai simplu să folosiți un bandaj îmbibat cu acest tip de apă pentru bandajarea zonei respective. Schimbați bandajul cel puțin o dată pe zi. Cele mai multe persoane au observat că a fost necesar să continue procedura descrisă mai sus, de la 30 la 60 de zile pentru a vedea rezultate. Dacă alunițele sau negii se află într-o zonă care prezintă dificultăți în aplicarea bandajului pe timpul zilei sau în public, aplicați bandajul în timpul liber.

Amigdalită, laringită

Faceți gargară de 5 ori/zi cu apă puternic acidă (2.7 pH).

Arsuri

Se recomandă să aplicați comprese cu apă de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH) timp de 10 minute, apoi spălați cu apă alcalină Kangen.

Arsuri în zona stomacului

Se consumă 2 litri/zi de apă alcalină Kangen. 

Arsuri solare

Dacă arsura solară nu este suficient de severă pentru intervenție medicală, aplicați apă puternică Kangen (11 pH) direct pe piele sau cu ajutorul unui bandaj îmbibat cu această apă. Când terminați procedura, aplicați apa de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH) pe toată zona și lăsați să se usuce. Dacă doriți puteți repeta operațiunea. Pentru cele mai bune rezultate, beți cel puțin 50 ml/kg corp pe zi de apă alcalină Kangen.

Artrita

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Astm

Se recomandă să se bea cât mai multă apă alcalină Kangen.

Boli degenerative

Se beau cantități cât mai mari de apă alcalină Kangen.

Cancer

Se poate preveni sau ameliora prin consumul uzual de apă alcalină Kangen.

Colesterol

Se beau cantități cât mai mari de apă alcalină Kangen.

Constipație

Se beau cantități cât mai mari de apă alcalină Kangen.

Depresie

Se beau cantități cât mai mari de apă alcalină Kangen.

Dermatite, dermatoze

Se spală cu apă de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH), iar mai apoi se clătește cu apă alcalină Kangen.

Diabet

Se beau cantități cât mai mari de apă alcalină Kangen. Există multe cazuri de persoane cărora le-a scăzut glicemia de la 350 mg/ml la 150 mg/ml doar consumând apă alcalină Kangen neschimbând regimul alimentar.

Dureri de cap

Se recomanda comprese cu apa alcalina Kangen.

Dureri de dinți

Se recomandă clătirea gurii cu apă alcalină Kangen.

Dureri musculare

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Dureri în gât

Se recomandă să faceți gargara cu apă puternic acidă (2.5 pH) de 3 – 4 ori pe zi, întrucât vă ajută foarte mult. Dacă aveți un copil care nu poate face gargara, puneți apa într-o sticlă spray și stropiți de 3 – 4 ori pe zi (nu le face rău dacă înghit apa). De cele mai multe ori, copiii ne spun că se ameliorează sau că le trece durerea în câteva minute.

Psoriasis sau eczeme

Cea mai bună abordare este cea folosită și în situația acneei. Din nou, depinde de severitate. Dacă este vorba de o afecțiune mai severă, se recomandă folosirea de apă puternic acidă (2.7 pH) și lăsați să se usuce. Când s-a uscat complet, aplicați un bandaj îmbibat în apă puternic acidă (11 pH) pe zona respectivă, timp de 5 minute. Acest lucru permite corpului să neutralizeze acizii care provoacă boala. Uscați zona și pulverizați cu apa de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH), apoi lăsați să se usuce. Repetați procedura de cel puțin două ori pe zi. Este recomandat să pulverizați cu apă de frumusețe la cel puțin 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate, beți cel puțin 50 ml/kg corp pe zi de apă alcalină Kangen.

Spălatul gurii

Se recomandă să folosiți apă puternic acida (2.5 pH) pentru a face gargara. Această apă distruge bacteriile și alte micro-organisme extrem de rapid. Bacteriile existente la nivelul gurii conduc la producerea cariilor.

Tăieturi și zgârieturi

Când pielea a fost afectată este recomandat să folosiți apă puternic acidă (2.5 pH) cel puțin o dată pe zi. Acest lucru ajută sistemul imunitar să lupte contra micro-organismelor precum bacterii, viruși etc. care pot pătrunde în corp prin pielea afectată. Ulterior, aplicați pe pielea rănită apa de frumusețe (4.5 pH – 5.5 pH) pentru 3 minute și lăsați să se usuce. Acest procedeu ajută la închiderea porilor și înlătură sau ameliorează durerea. Pentru rezultate optime, beți cel puțin 50 ml/kg corp pe zi de apă alcalină Kangen.

Certificări

Enagic este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața